© Jelle Czekaj

Turnkring Desem-Harop schittert met paaskamp

Al sinds 2009 vindt er in de turnzaal van de G.V. basisschool Boxbergheide een geweldig turnkamp plaats tijdens de eerste week van de paasvakantie. 2018 Vormt hier geen uitzondering op. 55 enthousiaste gymnasten, zes assistentes en zes lesgevers geven vijf dagen lang het beste van zichzelf.

Jelle Czekaj

Wat staat er op het programma? Allerlei verschillende soorten sporten, dansjes, spelletjes, een gezonde dosis teamspirit, een stevige portie vriendschap en vooral veel gymnastiek. Van de jongste leden tot de meer ervaren vaste klanten, iedereen geeft het allerbeste van zichzelf.

Ook dit jaar wordt er weer gewerkt naar een eindoptreden op vrijdagnamiddag. De gymnasten vanaf het derde leerjaar krijgen zoals ieder jaar ook de kans om op donderdag gezellig in de turnzaal te overnachten na een spetterende kinderfuif. Wat vaststaat, is dat niemand op het kamp nog zal weten wat het woord 'vervelen' betekent. Althans tot het kamp eindigt.

Ook al kruipt er veel tijd in de voorbereidingen. De lesgevers doen dat met alle plezier van de wereld als ze iedere dag de talrijke lachende gezichten mogen aanschouwen. Het voelt voor de deelnemers aan als een tweede thuis. De spreuk van Desem-Harop is dan ook niet voor niets "waar iedere gymnast zich thuisvoelt".

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio