Je zet nooit nog een voet in het circus na het zien van trailer ‘Terrifier’

2017 was geen goed jaar voor mensen met coulrofobie, die ongetwijfeld nog banger werden van clowns na de remake van de kaskraker ‘It’. Dit jaar doet er echter nog een schepje bovenop voor mensen met een ziekelijke angst voor harlekijnen: in april komt ‘Terrifier’ op DVD met een “clown die Pennywise doet verbleken” in de hoofdrol.

pjv

Terrifier was enkele jaren geleden een kortfilm met de afgrijselijke clown Art in de hoofdrol, die een zwak heeft voor jongen vrouwen te terroriseren. Regisseur Damien Leone vond blijkbaar dat er wel meer mensen een panische angst voor clowns mogen hebben, en besloot een lange versie te maken die in april op DVD zal worden uitgebracht.

“Art is de clown die je zal kwellen in je nachtmerries”, klinkt het over de clown die “Pennywise (de op moord beluste clown uit It, nvdr.) op Krusty de Clown (de op porno en sigaretten beluste clown uit The Simpsons, nvdr.) doet lijken”. In de duistere film gaat Art op pad om drie vrouwen te terroriseren op Halloween, en hij “laat zich door niemand tegenhouden” om zijn taak te volbrengen.

De trailer is op eigen risico te bekijken, maar het kan achteraf wel een tijdje duren voor je nog een voorstelling in het circus zult willen bijwonen.

Bekijk hier onze volledige tv-gids

MEEST BEKEKEN VIDEO'S