Studenten organiseren fashionevent met aandacht voor Pink Ribbon

Print
Hasselt - Vier Limburgse studenten organiseren binnenkort het fashionevent Fashionfield in het kader van hun opleiding communicatiemanagement aan de PXL. Bedoeling is de bezoekers meer vertrouwd te maken met online winkels. Daarnaast is er ook een veiling waarvan de opbrengst gaat naar Pink Ribbon. De organisatie die zich inzet voor de preventie en de bestrijding van borstkanker.

De Belg koopt almaar vaker kleding vanachter zijn computer. Toch is nog niet  iedereen volledig vertrouwd met het concept. Zo voelen en passen de meesten de kleding liefst zelf. Op 29 april biedt Fashionfield net deze online winkels een forum aan waarop ze het vertrouwen kunnen winnen van hun (toekomstige) klanten. Twaalf online winkels voor zowel vrouwen als mannen, laten op Fashionfield hun collectie zien aan de bezoekers. Deze winkels, uit verschillende regio's in Vlaanderen, zakken voor één dag af naar Area V, in Hasselt. Op die locatie voorziet Fashionfield pashokjes zodat de bezoekers de kleren voor een keer echt kunnen passen. Fashionfield geeft op deze manier de kans aan de online winkels om te tonen dat ook zij kwaliteitsvolle kleren aanbieden. Het evenement biedt ook de kans aan "fashionista's" die geen raad weten met hun overvolle kledingkast, om hun kleding te verkopen.

Organisatoren van Fashionfield zijn Fien Aerts, Femke Dexters, Chloë Nijs en Sofie Van Winkel. Zij grijpen nu de kans om al deze concepten in één evenement te steken. "Er is veel vraag naar Closet Sale evenementen. Daarom brengen we op Fashionfield beide concepten samen, zo is er voor ieder wat wils." Het evenement zet zich ook in voor het goede doel. Zo worden kleren van BV's verkocht voor Pink Ribbon. Alle opbrengsten van de veiling, met kleren van Laura Tesoro, Veerle Dobbelaere, gesigneerde voetbaltruitjes van KRC Genk en andere bekende Vlamingen, gaan integraal naar deze organisatie die instaat voor de preventie en de bestrijding van borstkanker. 

 

Op de foto vlnr: Femke Dexters, Fien Aerts, Sofie Van Winkel en Chloë Nijs.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio