Beeld in [Beeld]expo's feestelijk geopend

Print
Zoutleeuw / Geetbets / Halen / Sint-Truiden / Nieuwerkerken / Gingelom - Academie Haspengouw Beeld brengt al enkele jaren kwalitatief kunstonderwijs naar negentien verschillende vestigingen. De leerkrachten zetten het jonge talent van de lagere graad graag in de verf. Daarom werden de afgelopen weekends in verschillende vestigingen de Beeld in [Beeld] expo's geopend voor het grote publiek.

De Beeld in [Beeld] expo’s tonen de kunstwerken van de kinderateliers aan alle ouders, vrienden en sympathisanten. Ieder jaar zorgen de leerlingen ervoor dat de directeur en de leerkrachten trots de expo mogen tonen aan iedereen. Niet enkel toonden de leerlingen hun beste schilderijen, maar ook prachtige kleiwerkjes, creatieve wasberen en topanimatiefilms.
De opening van de expo’s was een mooi moment voor de leerkrachten om samen met de ouders een babbel te slaan.

Maar we hebben tijdens Beeld en [Beeld] nog niet alles laten zien! Ons volgende grote jaarproject zal dit jaar plaatsvinden op 26 en 27 mei 2018. Ditmaal tonen de leerlingen en studenten het beste van zichzelf op een unieke locatie, natuurdomein Het Vinne in Zoutleeuw. Jong en oud zijn welkom om op ontdekking te gaan in de weelderige natuur. Tijdens de wandeling kan je niet alleen genieten van ongelofelijke verhalen, je ziet ook de fantastische kunstwerken van onze kinder- en volwassenenateliers. Trappel je alvast van ongeduld? Hou dan zeker onze Facebookpagina in ’t oog www.facebook.com/ahbeeld

De expo Beeld in Beeld Zoutleeuw in GC De Passant loopt nog tot en met 30 maart.
In het Gemeentehuis in Geetbets zijn de werken nog tot en met 31 maart te bewonderen.
In Nieuwerkerken kan men nog tot en met 6 april terecht in het het Sociaal huis.
De expo Beeld in Beeld Gingelom loopt nog tot en met 16 april in de bibliotheek van Gingelom.
Beeld in Beeld Herk-de-Stad sluit het rijtje af. De expo is daar open in de Markthallen van 10 juni tot en met 26 juni.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio