© Sven Dillen

Gruppo Di Pawlowski op Genkse Absolutely Free Festival

Gratis festivalnieuws uit Genk: Absolutely Free Festival (AFF) loste zonet de eerste namen voor zijn elfde editie op 3 en 4 augustus. Grootste naam is Gruppo Di Pawlowski, het prettig gestoorde balorkest van ‘dirigent’ Mauro Pawlowski.

jbou

Overigens blijft dwarse rock stevig in trek bij de organisatie van AFF. Ook Omni, een aanstormend postpunktrio uit het Amerikaanse Atlanta, maakt op zijn tour langs de grote Europese zomerfestivals op zaterdag een tussenstop in Winterslag. De prettig gestoorde hippe vogels van Shht komen op 4 augustus carnaval vieren op het festivalterrein: verwacht u aan “stroboscopen, al dan niet functioneel naakt en covers van Queen”, aldus de organisatie.

Ook de Friese postpunk van The Homesick, de melancholische indiepop van Low Land Home en de West-Vlaamse jongelingen van Sunflower werden aan de affiche toegevoegd. “Met AFF mikken we nog steeds voluit op dwarse, maar kwaliteitsvolle artiesten die u echt moet ontdekken”, zegt woordvoerder Bert Vliegen.

De elfde editie van AFF gaat door op vrijdag 3 en zaterdag 4 augustus, op de vertrouwde site naast C-Mine in Genk. Inkom is zoals gebruikelijk gratis voor wie drie gebruikte batterijen meebrengt, anders betaal je 3 euro ten voordele van het Absolutely Free Forest. Alle info op www.absolutelyfree.be.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer