Toneelgezelschap Gezellen van Vliebergh schakelt 'Madam Zimbra' in

Print
Zoutleeuw - Als tweede stuk voor het seizoen 2017-2018 brengen de Gezellen van Vliebergh in Zoutleeuw de komedie 'Madam Zimbra' in De Passant. Waarzeggerij en dolkomische situaties bij de vleet voor een ontspannend avondje toneel.

Het verhaal gaat over ene Simonne Smet, een verlopen karakterdanseres die om den brode besluit kaartlegster en waarzegster te worden. Het zaakje blijkt lucratief te zijn tot haar schoonbroer Lucien, na zes jaar 'gastvrijheid' te hebben genoten in de gevangenis, bij haar binnenloopt. De toekomst van de nepmadam wordt bovendien extra belast wanneer de notaris de helderziende klaar en helder komt vertellen dat ze binnen de dertig dagen moet huwen, wil ze een riante erfenis van een van haar overleden klanten opstrijken.
Spelers: Mish Jacobs, Karen Rogiest, Ronny Nussbaum, Pascal Smeesters, Lisette Bellis, Michel Cuypers, Marleen Speelmans en Patrick Soetaerts. De regie is van Pascal Smeesters.
Speeldata : 24, 29, 30 en 31 maart in de Passant om 20.15 uur.
Kaarten te verkrijgen aan 9 euro bij de toeristische dienst Aen den Hoorn Zoutleeuw (011/94.90.40) of aan de kassa aan 10 euro.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio