Celebs

Verraad en overspel in ‘Temptation Island’ gemist? Met deze fragmenten bent u helemaal mee

Print
Verraad en overspel in ‘Temptation Island’ gemist? Met deze fragmenten bent u helemaal mee

Nog voor er iets gebeurd was, viel het vertrouwen tussen het trouwste koppel in ‘Temptation Island’ in duigen. Ze zagen elkaar wat flirten, maar raakten meteen in paniek. Deborah zakte wenend in elkaar, maar haar Tim maakte er gebruik van om als lafaard eindelijk toe te geven aan zijn verleidster Cherish. Met een explosieve achtste aflevering tot gevolg. Met deze video’s ben je weer helemaal mee.

LEES OOK. ‘Den Tim’ gaat niet alleen vreemd op ‘Temptation Island’, hij doet het ook als een lafaard

Wat flirterige taal, wat stiekeme gesprekken ver weg van de camera’s, wat beelden van dezelfde verleid(st)er. Dat was genoeg om het trouwste koppel van ‘Temptation Island’ van hun ‘huisje, tuintje, kindje’-plan af te krijgen. Het kampvuur deed duidelijk vreemde dingen met Tim en Deborah.

Met die brreuk in het vertrouwen in hun relatie, gingen de twee opvallend verschillend om. Deborah sloot zich al wenend en vloekend op...

En Tim? Die gooide het roer om en zag “de stiekeme gesprekken” van zijn vriendin als een vrijkaart om zijn verleidster Cherish wat meer te koesteren. En dat liep volledig uit de hand.

Niet alleen maar fysiek, maar ook mentaal slaat de Timtation plots onverwacht toe.

Ondertussen bij Megan en Kevin

En dan was er natuurlijk nog Kevin, die na het overspel van Megan met Joshua vond dat het ook tijd werd om er nog een schepje bovenop te doen natuurlijk. Verleidster Chloë kroop maar wat graag tussen zijn armen. “This relationship is over”, roept ze enthousiast.

Maar Megan blijft beteuterd achter. Hoewel ze Joshua had gevraagd om bij haar “in te trekken”, bleek de liefde tussen de twee toch niet zo wederzijds te zijn. Nu de buit binnen is, beseft Joshua dat Megan meer wil dan hij en vindt het hoog tijd voor een gesprek.

Niet te missen