Tweede dodelijk ongeval in één dag op Grote Baan in Zonhoven

Print
Zonhoven -

Op de Grote Baan in Zonhoven is woensdagavond rond 18 uur een motor ingereden op een wagen. Daarbij is de bestuurder van de motor om het leven gekomen. Het gaat om het tweede dodelijk ongeval op één dag op de Grote Baan in Zonhoven.

De brandweer, een ziekenwagen en een MUG-team gingen ter plaatse, maar voor de motorrijder kon geen hulp meer baten. De inzittende van de personenauto liep ook letsels op. De aanrijding veroorzaakte de nodige verkeershinder in de richting van Houthalen-Helchteren en Nederland. De lokale politie voorzag in een omleiding.

Woensdagochtend kwam er al een dertigjarige man uit Houthalen-Helchteren om het leven toen hij op een stilstaande vrachtwagen inreed.

Op een andere plek in Zonhoven gebeurde woensdagochtend nog een derde ongeval. Bij een aanrijding tussen een trein en een wagen op een overweg raakte gelukkig niemand gewond.

Zwarte dag op Limburgse wegen

Woensdag was een bijzonder dodelijke dag op Limburgse wegen. Niet alleen in Zonhoven vielen twee doden. Bij een grote kettingbotsing op de E314 in Maasmechelen kwam een vrachtwagenchauffeur uit Geel om het leven.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio