Laatstejaarsstudenten UCLL openen unieke pop-upwinkel

Print
Laatstejaarsstudenten UCLL openen unieke pop-upwinkel

Foto: Ben Van Eijsden

Genk - Negen laatstejaarsstudenten KMO & Ondernemen aan de UCLL in Diepenbeek openen als eindproject hun pop-upstore Unique in Genk. De bedoeling van dit project is om bij de studenten creativiteit en ondernemingszin aan te wakkeren.

Onder begeleiding van drie docenten van de UCLL regelen de studenten alles zelf. Van het brainstormen over een mogelijk concept, de inkleding en de samenwerkingen tot het effectief werken in hun pop-upstore. Een deel van de opbrengst van dit project gaat naar het goede doel. Dit jaar kozen de studenten voor de vzw De Kleine Prins. Deze vzw zet zich in Limburg met hart en ziel in voor kinderen die voor de leeftijd van 18 jaar getroffen worden door een vorm van kanker of een levensbedreigende ziekte.

Bij Unique kan je genieten van een zelf samengestelde cocktail, een vegan dessert van Peas of een lekkere portie nachos. Daarnaast vind je er de collectie van Decadence de Luxe en NHN Official, parfums van Bargello, zonnebrillen van Sunglassvenue en handgemaakte keramiek van Lauren Van Driessche. Om je ervaring helemaal uniek te maken, kan je t-shirts en totebags met een zelfgekozen print laten bedrukken. Hier kies je alles zelf en geniet je zoals jij het wilt!

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio