Je kan Sims nu ook spelen op je smartphone

Goed nieuws voor alle twintigers die nood hebben aan een portie nostalgie: je kan De Sims nu ook spelen op de smartphone. De Sims Mobile is vandaag wereldwijd gelanceerd.

neac

Het zwembadladdertje weghalen zodat je domme Sim niet meer uit het zwembad geraakt of opzettelijk brandstichten: echt vriendelijk waren we meestal niet voor onze virtuele mannetjes. Je moet daarvoor dus niet meer achter de computer kruipen, maar kan het vanaf nu ook gewoon op je smartphone of tablet spelen.

Veel is er niet veranderd in de app ten opzichte van het ‘grote’ spelletje. Je kan nog steeds unieke Sims maken, huizen bouwen en samen met vrienden barbecueën. Ook contact leggen met Sims van andere spelers kan nu met stickers om ze te laten weten dat je ze snoezig, sexy of geweldig vindt.

“In De Sims Mobile hebben we de getrouwheid, de kwaliteit van de Sims en de verschillende omgevingen om in te spelen aanmerkelijk verbeterd,” aldus Creative Director, Brandon Gill. “Het maken van unieke, volledig bewerkbare Sims, het bouwen van een droomhuis en het verkennen van spannende carrières heeft altijd aan de basis van De Sims-reeks gestaan. De Sims Mobile-spelers zullen ontdekken dat nieuwe verhaallijnen en boeiende, sociale onderdelen een unieke combinatie vormen van spelbeleving en sociale connecties.”

De Sims Mobile is te downloaden via de App Store en Google Play.

Aangeboden door onze partners