© Rudi Slechten

BridgeClub Bilzen organiseert derde mini-marathon bridgetoernooi

Op zaterdag 3 maart 2018 vond de derde mini-marathon van BridgeClub Bilzen plaats in het cultuurcafé van de Kimpel. De marathon was een schot in de roos: meer dan 20 bridgeparen tekenden present voor een aangename en boeiende bridgedag.

Rudi Slechten

De mini-marathon wordt opgedeeld in twee sessies: één in de voormiddag en één in de namiddag. Per sessie worden er zes rondes van vier spellen beslecht tegen wisselende tegenstanders. Tijdens de middagpauze kregen de deelnemers een lekkere pastamaaltijd aangeboden.

Na een spannende eindstrijd zegevierde bridgepaar Roger Schiepers en Fons Caubergh uit eigen huis met een score van 68%. Zij mochten samen met de voorzitster Maja Slegers-Hermans op de foto. De prijzen werden gesponsord door Leon Muffels (houthandel) en Aphrodite Papazissis (zakenkantoor). Ook op het podium vertoefden het bridgepaar Eddy Leenen en Kathleen Knaepen van Bridgeclub Sint-Truiden (62%) en het bridgepaar Frida Nuyts en Eliane Postelmans uit Hasselt (58%).

Heb je interesse in bridgen of wil je meer info rond deze mini-marathon? https://www.bridgeclubbilzen.be - Vriendschap, passie, hersengymnastiek, verwondering en ook soms een beetje opjagen gegarandeerd!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio