Nuria over kersverse Blind Getrouwd-baby: “Het is echt een beertje, een klein dikkerdje”

Print

Al die maanden bleef hun zwangerschap een goed bewaard geheim, maar dinsdag raakte bekend dat Stijn en Nuria, één van de koppels uit het eerste seizoen van Blind Getrouwd, de trotse ouders zijn geworden van een zoontje: Victor. Op Qmusic reageerde de kersverse mama woensdagochtend voor het eerst.

“Het gaat heel goed met mij. We waren ten eerste gezegend met een heel vlotte zwangerschap en daarna met een hele vlotte bevalling en nu zijn we gezegend met een wolkje van een kleine man”, vertelde Nuria trots. Zoontje Victor maakt het goed. “Het is echt een beertje, een klein dikkerdje.”

Niemand wist dat de eerste Blind Getrouwd-baby op komst was, hoe heeft het koppel dat geflikt? “We waren blijkbaar heel sterk in het stilhouden en we hebben dat eigenlijk ook wel bewust gedaan. We wilden er eerst zelf van genieten. Heel ons huwelijk stond ook zowat in de picture en we wilden het voor ons houden totdat het baby’tje gezond en wel ter wereld was gekomen.”

Qmusic-dj Heidi Van Tielen zag Nuria drie maanden geleden nog, maar ook zij had absoluut niets in de gaten. “Ik had het geluk dat ik toen een klein buikje had en dat ik het vrij goed kon verstoppen”, lacht Nuria.