Schattig: Michelle Obama danst met tweejarige superfan die met foto viraal ging

Print

Schattig: Michelle Obama danst met tweejarige superfan die met foto viraal ging Video: Twitter

Een Facebook-foto waarop ze vol verbazing kijkt naar een portret van Michelle Obama. Meer had de tweejarige Parker Curry niet nodig om viraal te gaan op sociale media. Sinds kort mocht de ze de voormalige First Lady ook in levenden lijve ontmoeten, wat meteen leidde tot een schattig dansje dat opnieuw de wereld rond gaat.

Het was een bezoekje aan Smithsonian National Portrait Gallery in Washington dat de aanleiding was voor de opmerkelijke foto. Samen met haar moeder Jessica en haar zusje liep ze door het museum tot ze op een bepaald moment het portret van Michelle Obama opmerkte. Terwijl ze met open mond naar het mooie schilderij keek, kon toevallige voorbijganger Ben Hines uit North Carolina een afbeelding maken van het tafereel.

Sindsdien leidt de afbeelding een eigen leven op sociale media. Al meer dan 35.000 mensen hebben de foto gedeeld. “Parker stond voor het portret, en ik wilde dat ze zich omdraaide zodat ik een foto van haar kon maken”, vertelde Jessica aan CNN. “Ze luisterde echter niet omdat ze zodanig gefocust was op het schilderij. Ze was er enorm door gefascineerd.”

Ook Michelle Obama zelf kreeg een afbeelding met de peuter in de gaten. Ze besloot eerst te reageren op een andere Instagram-foto die de schilder van het portret online plaatste, maar daar bleef het niet bij. Dinsdag kreeg de tweejarige peuter ook de kans om haar in levenden lijve te ontmoeten. En dat werd een zeer leuke bedoening, getuige het dansje met Parker dat de voormalige First Lady op Twitter plaatste. “Ik ben zo blij dat ik je vandaag heb kunnen ontmoeten”, liet ze nog weten. “Blijf groots dromen… en misschien kijk ik op een dag ook trots naar een portret waar jij op staat afgebeeld!”