Radio 2 zendt live uit vanop Schlagerfestival

Print
Radio 2 zendt live uit vanop Schlagerfestival

De sfeer zat er vorig jaar goed in. Foto: Tom Palmaers

Niet alleen Willy Sommers, Bart Kaëll, Christoff en Umberto Tozzi zijn eind deze maand aanwezig in de Hasseltse Ethias Arena voor het Schlagerfestival, ook Radio 2 tekent present. Het programma ‘Tussen pot en Pinte’ maakt live radio vanuit de backstage.

De fans van de betere schlager zijn ongetwijfeld al volop aan het aftellen naar eind deze maand wanneer het Schlagerfestival weer neerstrijkt in Hasselt. Voor zij die niet naar de Ethias Arena kunnen afzakken, is er nu een oplossing. Radio 2 zal op zondag 25 maart tussen 13 en 16 uur live uitzenden vanuit de backstage.

“De uitzending is een mooie extra voor wie te gast was op ons festival, of wie dan op weg is naar Hasselt. Dankzij de sfeer backstage en de interviews met onze artiesten, kom je in de perfecte Schlagerfestivalsfeer. Het wordt de moeite om te luisteren, want in de uitzending maken we ook de eerste namen bekend van de artiesten die volgend jaar te gast zijn op ons festival”, klinkt het bij de Schlagerfestival-organisatoren.

Presentator Kürt Rogiers verwelkomt tijdens het festival op 23, 24, 25 en 31 maart Umberto Tozzi, Cocojr., Ingeborg, Margriet Hermans, Willy Sommers, Christoff, Bart Kaëll, Swoop, Sam Gooris, Ryan Ricks en De Romeo’s. Tickets zijn nog steeds te koop op de website van het Schlagerfestival.

Lees meer over het Schlagerfestival