Rode Duivels spelen vriendschappelijke Derby der Lage Landen tegen Nederland

Print
Rode Duivels spelen vriendschappelijke Derby der Lage Landen tegen Nederland

Foto: Photo News

De Rode Duivels nemen het op 16 oktober in een vriendschappelijke wedstrijd op tegen Nederland. Het wordt een thuiswedstrijd maar in welk stadion de Derby der Lage Landen zal gespeeld worden is nog niet bekend. België speelt deze zomer eerst nog het WK, onze Noorderburen konden zich daar echter niet voor plaatsen...

Eind 2016 speelden de Duivels een laatste keer tegen Nederland. In de Amsterdam Arena eindigde de oefenwedstrijd toen op 1-1. Het is nog niet bekend waar de wedstrijd komend najaar zal plaatsvinden. Het wordt het 127e duel in de geschiedenis tussen België en Nederland.

De Rode Duivels nemen het op 27 maart, later deze maand, vriendschappelijk op tegen Saoedi-Arabië. Vlak voor het WK volgen drie oefenwedstrijden tegen respectievelijk Europees kampioen Portugal (2 juni), Egypte (6 juni) en Costa Rica (11 juni).

Na de uitzwaaiwedstrijd tegen Costa Rica volgt de afreis naar Rusland, waar in groep G Panama (18 juni in Sotsji), Tunesië (23 juni in Moskou) en Engeland (28 juni in Kaliningrad) wachten.