Roel Vanderstukken maakt dinsdag zijn comeback in ‘Familie’

Print
Roel Vanderstukken maakt dinsdag zijn comeback in ‘Familie’

Foto: Familie

Acteur Roel Vanderstukken (41) maakt dinsdag zijn comeback in ‘Familie’. Omwille van gezondheidsredenen was hij maandenlang buiten strijd. Daarom sprong Govert Deploige in om zijn rol van Benny Coppens tijdelijk te vertolken in de soap.

In september werd Roel Vanderstukken in allerijl opgenomen in het ziekenhuis. Door een heel zwaar hartinfarct kroop hij door het oog van de naald.

De acteur dacht toen zelfs aan het slechtst mogelijke scenario. “Ik heb heel emotioneel afscheid genomen van mijn zoontjes Toots (6) en Ramses (2). En met Anne-Sophie sprak ik over de praktische zaken. Ik had zelfs mijn eigen begrafenis al geregeld”, zei hij enkele maanden geleden in ‘Dag Allemaal’.

Tijdens zijn lange revalidatie moest hij de vertolking van Benny Coppens in ‘Familie’ even overlaten aan acteur Govert Deploige, vooral bekend om zijn rollen in ‘Thuis’ en ‘W817’.

Maar aan die vervanging komt op dinsdag 6 maart dus een einde. Vanaf dan kruipt Roel Vanderstukken zelf weer in de huid van Benny. De eerste beelden van zijn terugkeer kan je hier bekijken: