© Twitter

VIDEO. Nederlandse hooligans lopen veld op om te gaan knokken met spelers en stewards

Het was een zondag om heel snel te vergeten voor Go Ahead Eagles. De Nederlandse tweedeklasser kreeg een 0-4 pandoering van De Graafschap, waardoor het potje van de thuissupporters he-le-maal overkookte.

vtvn

Het spel zat van bij het eerste fluitsignaal op de wagen. Scheidsrechter Rob Dieperink moest de wedstrijd al na een minuut stilleggen door vuurwerk op het veld.

Daarna stelde De Graafschap orde op zaken. De 0-4 kwam op het bord via doelpunten van Daryl van Mieghem, Frank Olijve, Tarik Tissoudali en Fabian Serrarens. Al hadden de ‘Superboeren’ nog uitstekende kansen om de score verder uit te diepen.

Na het laatste fluitsignaal kookte het potje van de supporters van Go Ahead Eagles over. Een aantal heethoofden liep het veld op en ging knokken met spelers van de bezoekers. De stewards kwamen tussenbeide maar werden daarna zelf het slachtoffer van de hooligans.

“Go Ahead Eagles schaamt zich diep. De club stelt alles in het werk om gepaste maatregelen te nemen tegen de verantwoordelijken”, reageerde de club op haar website.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer