Deze decadente dingen zitten dit jaar in de goodiebag van de Oscars

In de nacht van zondag op maandag Belgische tijd worden de Oscars in het Dolby Theatre in Los Angeles voor de negentigste keer uitgereikt. Wie genomineerd is maar geen beeldje in de wacht sleept, hoeft niet te treuren… want dan is er de goodiebag vol decadente cadeautjes.

vwh

Wie wint of verliest in de categorieën ‘Beste Acteur’, ‘Beste Actrice’, ‘Beste Acteur in een Bijrol’, ‘Beste Actrice in een Bijrol’ en ‘Beste Regisseur’ gaat naar huis met een zak vol cadeaubonnen en bijzondere hebbedingen. De inhoud is bepaald door het Amerikaanse marketingbureau Distinctive Assets en heeft een totaalwaarde van om en bij de 100.000 dollar (82.000 euro). Een overzicht van enkle cadeautjes:

Een reischeque voor een week Hawaï in het Koloa Landing Resort op Poipu. Waarde: 3.000 dollar.

Tandpasta van My Magic Mud. Waarde: 20 dollar.

Een week spabehandelingen bij Golden Door. Waarde: 1.000 dollar.

Een DNA-test van 23andMe. Waarde: 199 dollar.

Een reischeque voor twaalf dagen Zanzibar en Tanzania, inclusief privésafari, excursies en workshops zoals koken bij een topchef. Waarde: 11.300 dollar per persoon.

© Shutterstock

Tien trainingssessies met personal trainer, Alexis Seletzky. Waarde: voor een sessie van een uur betaal je al zo’n 500 dollar.

Chocouture Jewelry Box’ van Chocolatine. Waarde: 86 dollar.

Een reischeque, te innen aan de Griekse kust in het Avaton Luxury Villas Resort in Halkidiki. Waarde: 460 dollar.

En verder: een abonnement op de datingapp NeverMissed, Pepperspray van PepperFace, anti-zweet stickers van Dandi, een kistje verse Californische appelsienen van EpiFruit, een voorraad diereneten van Hlo Purely for Pets en 10.000 kommetjes aan een dierenasiel naar wens, een zwevende bluetooth luidspreker van Shop Modern Innovations en een doosje vol inspirerende, positieve quotes van Bangarang.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer