Elton John stormt woedend het podium af en vaart uit tegen fans: “F*ck off”

Print

Elton John stormt woedend het podium af en vaart uit tegen fans: “F*ck off” Video: YouTube

De Britse zanger Elton John staat erom bekend dat hij fans op het podium vraagt tijdens zijn legendarische optredens. Dat was opnieuw het geval tijdens een concert in de Amerikaanse stad Las Vegas. De fans die de eer hadden om naast zijn idool te staan, waren er echter op gebrand om de flamboyante zanger aan te raken, maar daar wilde Sir Elton John duidelijk niets mee te maken hebben.

Elton John gaf donderdag het beste van zichzelf tijdens een zaalshow in Las Vegas en riep enkele fans op het podium om de swingende hit Satderday Night’s Alright for Fighting luister bij te zetten. De mannen op het podium waren echter iets te enthousiast en gaven de beroemde zanger niet genoeg ruimte. Op beelden van het optreden is te zien dat hij “f*ck off” prevelt tegen een van de fans tussen de strofes van zijn bekend nummer door, hoewel de vloek niet te horen is door de micro.

De mannen gingen echter gewoon door met hun pogingen om hun idool aan te raken, tot groot ongenoegen van Elton John, die zich sinds 1998 ‘Sir’ mag noemen. De laatste tonen van de piano waren nog niet uitgestorven toen de popzanger draaide op zijn stoel, en woest het podium afstormde. Na een ongemakkelijk moment in de spotlights, zat er voor de fans van de man niets anders op dan het podium ook te verlaten en af te druipen.

Sir Elton John nam een moment om af te koelen, maar verscheen even later terug op het podium. “Jullie hebben het verziekt”, zei hij echter tegen het publiek. “Er zal niemand meer op het podium mogen komen tijdens het nummer”, waarna hij een weergaloze versie van Circle of Life bracht, het nummer dat hij voor de Leeuwenkoning schreef. Volgens andere fans in het publiek moest de man die hem aanraakte, de zaal uiteindelijk verlaten.

De 70-jarige Sir Elton John - die nog enkele maanden in Las Vegas woont - is momenteel een concertenreeks aan het afwerken omdat hij in 2020 op pensioen wil gaan. Hij neemt nog 300 concerten voor zijn rekening, zodat hij kan afscheid nemen van zijn trouwe fans. Althans, zolang ze met hun handen van hem af kunnen blijven.