Hardy: “Ik zal de slachtoffers maximaal proberen te vergoeden”

Print
Hardy: “Ik zal de slachtoffers maximaal proberen te vergoeden”

Foto: Photo News

Tongeren -

Renaud Hardy heeft donderdagmiddag gezegd dat hij de slachtoffers wil vergoeden. Er is daarvoor al geld opzij gezet op een rekening.

Hardy probeerde ook een antwoord de geven aan de nabestaanden van de slachtoffers. “Twee dagen geleden heb ik de link kunnen leggen tussen mijn medicatie, het cocaïnegebruik en de problemen die ik op dat moment had. Daardoor is mijn frietketel ontploft. Mijn leven is ook helemaal kapot. Ik heb mensen gekwetst. Waarom? Ik moet het antwoord schuldig blijven. Ik weet het zelf niet.”

Hardy gaf donderdag toe dat het woord ‘kattenkwaad’ misschien ongelukkig gekozen was van hem.

Verder vertelde hij nog tal van anekdotes die moesten bewijzen dat hij geen gluurder was en dat hij een zwaar leven heeft in de gevangenis.

Het ging ook nog even over zijn relatie met Doris. Toen Hardy met Doris naar Linda ging, mocht Linda niet met Doris praten maar moest ze via Hardy met haar spreken. Waarom dat was, vroeg de voorzitter. Hardy: “Wij moeten hier toch ook onze vragen via u stellen?” Voorzitter: “U was dus de voorzitter.” Hardy: “Nee, president.”

Over zijn toekomst, zei Hardy nog: “Ik weet eindelijk dat ik niet in de gevangenis thuishoor. Ik heb verzorging nodig. Mijn leven is hopeloos gecrasht.”