Celine Gabriels pakt zilver op Maitoshi Kachi Trophy Karate in Ninove

Print
Celine Gabriels pakt zilver op Maitoshi Kachi Trophy Karate in Ninove

Foto: Christa Christa Ruysen

Leopoldsburg - Op zondag 11 februari 2018 vond de derde editie van de Maitoshi Kachi Trophy plaats in Ninove. In totaal streden er die dag maar liefst 463 karateka’s uit vijf verschillende landen voor een podiumplaats in hun categorie. Ook Céline Gabriels vocht mee in de categorie Dames U18 +.

Céline vocht in de categorie Dames U18 +. Haar eerste ronde werd een lastige en vooral harde wedstrijd, maar Céline won uiteindelijk toch overtuigend en ging zo door naar de tweede ronde. Die ronde moest ze niet echt vechten omdat haar tegenstander uit Nederland niet was komen opdagen. Zo kwam ze wel meteen in de finale terecht, die ze jammer genoeg niet kon winnen. Toch behaalde ze een mooie tweede plaats en mocht ze dus het zilver mee naar huis nemen.

Haar broer Kenneth kon aan dit tornooi niet deelnemen omdat hij op dat moment aan het vechten was in de Serie A International tornooi in Guadalajara, Spanje. Kenneth en Céline zijn beiden lid van Fighting Karate Hasselt, Eliteatleten van de VKF/BKF en willen ook graag hun coach Peter, hun ouders, hun sponsors en meegereisde supporters van harte bedanken

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio