De Knepkes zijn klaar voor het ambianceweekend van het jaar

Print
De Knepkes zijn klaar voor het ambianceweekend van het jaar

Foto: Jan Marechal

Hasselt-Centrum

Hasselt - Reeds enkele jaren organiseert carnavalsvereniging CV De Knepkes ambiance evenementen tijdens Hasselt Carnaval om zo het carnavalsgebeuren op te waarderen. Dat zal dit jaar niet anders zijn.

Op zaterdag 10 maart organiseren De Knepkes en de Muzikale Clowns een nieuw evenement 'Carnaval LIVE'. Dit evenement zal plaatsvinden in de feesttent op het Capucienenplein. De avond gevuld met optredens van Toeternietoe, Festeyn en DJ Andy gaat van start om 20u.
Op zondag 11 maart maken De Knepkes het feest compleet. Terwijl wij als carnavalsvereniging deelnemen aan de optocht, kan u vanaf 14u terecht in de Capuciennenstraat voor de Straat van de Ambiance. Samen met vrienden en familie geniet u in een gezellige sfeer en met een drankje in de hand van de internationale carnavalsstoet.
Vanaf 18u sluiten we Hasselt Carnaval af met de Avond van de Ambiance. In de verwarmde tent op het Capuciennenplein kan u tot 23u11 genieten van optredens van de L&M band en Domino! Ook dit jaar is inkom gratis en de ambiance verzekerd.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio