Tennisster Serena Williams wordt op wel heel originele wijze verrast

Print

Het is eens wat anders dan rozen, een etentje of juwelen. De man van Serena Williams, Alexis Ohanian, wil de Amerikaanse tennisster op een wel heel originele manier verrassen. Serena beviel in september van een dochtertje en maakt op 5 maart haar comeback in het enkelspel. Dat doet ze in Indian Wells. Haar man plaatste voor die gelegenheid vier grote reclameborden langs de snelweg met een boodschap op.

Alexis Ohanian plaatste vier grote reclameborden langs de snelweg in Palm Springs, Californië. Williams maakt haar comeback op 5 maart op de BNP Paribas Open in Indian Wells, Californië en zal dus passeren aan de borden als ze naar daar rijdt.

De borden vormen samen ‘Greatest Momma Of All Time, G.M.O.A.T.’ en er staan ook foto’s van Alexis Jr., hun dochtertje, op. De tekst is een variant op ‘GOAT, Greatest Of All Time’. Ohanian ontwierp de borden volledig zelf.

De laatste keer dat Serena in het enkelspel in actie kwam, was op Australian Open 2017. Die won ze terwijl ze al acht weken zwanger was. In het dubbelspel maakte ze eerder al haar comeback op 11 februari in Asheville (VS), daar speelde ze samen met haar zus Venus.

Lees ook: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20180219_03365164