Celebs

Gluren bij BV's: Natalia brengt emotionele ode aan haar vader

Print
Gluren bij BV's: Natalia brengt emotionele ode aan haar vader

Foto: *

De afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.

Zangeres Belle Perez zit met een ziek zoontje in huis en laat weten dat ze zich machteloos voelt. “Zo zielig… Ons smurfje heeft echt zo’n last van zijn tandjes. Al bijna twee weken. Koortserig, hangerig,... Ik word er soms zo moedeloos van”, staat er bij een kiekje van het jongetje.

 

Zangeres Natalia brengt op Instagram een emotioneel eerbetoon aan haar overleden vader. “Op deze foto keek mijn papa naar een van mijn shows. Hij is nog altijd mijn rots, mijn held, degene die me mooie lessen leerde. Ze zeggen dat je je ouders kiest en dat deed ik zeker. Ik koos jou om mijn papa te zijn en ik zou het zo opnieuw doen. Ik hou van je, maar mis je. Ik ben blij dat je nog naar me kijkt van bovenaf.”

 

 

Actrice Ella Leyers weet hoe ze mensen jaloers moet maken. Ze deelde een foto uit de oude doos waarop ze te zien is tussen alle Spice Girls. “Ik ben ziek jaloers”, schrijft Kat Kerkhofs in een reactie onder de foto.

 


Actrice Clara Cleymans kroop dan weer in de huid van Emma ‘Baby Spice’ Bunton voor ‘Tegen de Sterren Op’. De gelijkenissen zijn treffend. “Was ik maar een Japans mangafiguurtje”, schreef ze bij haar metamorfose.

 

BV-stylist Jody Van Geert trok op vakantie naar Dubai en maakte er enkele blogger-waardige kiekjes in het Versace-hotel. “Het is een kunst om zo’n foto’s te maken. Als je eens wist wat ik allemaal heb gezien”, schrijft hij bij een foto waarop hij in bed een tas koffie drinkt.

 

 


Veronique Leysen heeft een goede tip voor dames die weleens twijfelen over hun outfit. “Als je twijfelt, ga dan voor overdressed”, schrijft ze bij een selfie in een aansluitende groene jurk.

 


Valerie De Booser gunt haar volgers een blik op haar duizelingwekkend decolleté in badpak. “Smell the sea en feel the sky. Let your soul and spirit fly”, schrijft ze erbij.

 


Ook ex-Miss Joke Van de Velde toont haar decolleté in de zon, maar daar draait het niet om op haar vakantiefoto. Ze wil iedereen aanmoedigen om altijd zonnecrème te smeren om rimpels te voorkomen.

 

 

Niet te missen