Mode

Mannen: zo geef je je jeans een upgrade

Print
Mannen: zo geef je je jeans een upgrade

Foto: Solid

Wil je je jeans iets minder casual dragen? Laat die sportieve hoodie en sneakers links liggen. Goodbye typische weekend-outfit, zo geef je je jeans een upgrade!

Combineer je jeans met geklede items

De gemakkelijkste manier om je jeans een flinke upgrade te geven? Combineer met geklede items! Een basic stuk als een jeans kan gerust een dosis ‘gentleman’ gebruiken. Kies voor een overhemd in een toffe print, een klassieke coltrui of pull, een wollen jas of perfectly fitted blazer. Wie zei er dat een jeans enkel in het weekend kon?

Kies de juiste schoenen

We begrijpen je liefde voor sneakers volledig, maar wanneer je een chiquere look wil voor je jeans laat je ze best thuis. Een paar brogues, klassieke kostuumschoenen of loafers (voorjaarstrend van het moment trouwens) zijn een veel betere keuze. De schoenen maken in dit geval dus écht de man!

Denk aan de details

Een simpele jeans heeft nu eenmaal wat extra nodig. Een stijlvolle riem bijvoorbeeld (in de juiste maat en kleur) kan je look een heel andere toets geven.

Wees voorzichtig met het oprollen van je broekspijpen, ‘water in de kelder’ speelt nooit in je voordeel. Op safe spelen? Kies voor een recht model in een donkere wassing, dat staat gekleder dan een lichte skinny.