Celebs

Het huwelijk van Jennifer Aniston en Justin Theroux is voorbij

Print
Het huwelijk van Jennifer Aniston en Justin Theroux is voorbij

Theroux en Aniston op de rode loper van zijn reeks ‘The Leftovers’. Foto: Pn

Actrice Jennifer Aniston (49) en acteur Justin Theroux (46) hebben na twee en een half jaar een punt gezet achter hun huwelijk. Dat maakten ze zelf bekend.

De twee leerden elkaar kennen op de set van ‘Tropic Thunder’ in 2007 en werden een koppel toen ze in 2012 samenwerkten aan ‘Wanderlust’. Niet veel later waren ze verloofd en na drie jaar verloving trouwden ze op 5 augustus 2015 bij hen thuis in LA. Dat huis zou Aniston nu verkopen.

Eind 2017 beslisten Aniston en Theroux namelijk “gezamenlijk en liefdevol” om uit elkaar te gaan. “We zijn twee beste vrienden die beslist hebben om als koppel uit elkaar te gaan, maar we kijken ernaar uit om onze gewaardeerde vriendschap voort te zetten.” Dat maakten ze donderdag bekend, naar eigen zeggen om speculaties van de tabloids en “roddelindustrie” te stoppen.

De twee werden nog samen gespot met Nieuwjaar, op vakantie in Mexico. Sindsdien was Theroux vaak alleen gezien in New York. Enkele dagen geleden was hij opvallend afwezig op Anistons verjaardagsfeest.

Het huwelijk van Jennifer Aniston en Justin Theroux is voorbij
Samen op vakantie in Mexico. Foto: Photo News

De ‘Friends’-ster was eerder getrouwd met Brad Pitt, van 2000 tot 2005. En aangezien ook Pitt weer single is, hopen talloze Twitteraars al vurig op een hereniging van hun favoriete Hollywoodkoppel.

Niet te missen