Weggeefdag: vaste waarde, 5de editie

Print
Leopoldsburg - Weggeefwinkel organiseert haar vijfde weggeefdag in Methodeschool Ondersteboven in Leopoldsburg. Naast een doorlopend facebookproject onder de noemer Weggeefwinkel Leopoldsburg, organiseert Annika Lenaerts voor de vijfde maal een weggeefdag in Leopoldsburg. Deze keer in de methodeschool.

Als oprichtster kijkt Annika enorm uit naar die speciale dag: "Gedurende 3 vaste dagen brengen mensen alle nog propere en bruikbare spullen naar onze locatie. Op zondag zetten we de deuren voor iedereen open en kan iedereen naar hartelust shoppen. Er ontbreekt maar 1 ding: een kassa. Hier wordt niet geruild, hier wordt niet betaald. Een glimlach is het enige wat we aanvaarden!"

Een vaste waarde, zo mag u het project Weggeefwinkel Leopoldsburg benoemen en ook de weggeefdag trekt honderden bezoekers. Met een drankje aan meer dan schappelijke prijs, gratis grime, gratis animatie, gratis tombola en gratis shoppen. "Neem niks mee om te verkopen, dat je niet kan gebruiken of breng niks binnen dat niet meer weggeefbaar is." Ook daar kijkt het team streng op toe. Een gevoel van onbaatzuchtigheid overheerst. En ook u kan in dat gevoel delen. Op vrijdag 16 februari van 16u-20u en zaterdag 17 februari van 9u-12u kan u nog spullen binnenbrengen, op zondag 18 februari 2018 van 14u -16u mee genieten van de gulheid: Methodeschool Ondersteboven, Boskantstraat 152, 3970 Leopoldsburg.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio