Palfit Paal pakt podiumplaatsen op Limburgs kampioenschap toestelturnen meisjes

Print

Foto: Karen Vanschoren

Paal

Beringen - Het voorbije weekend trokken de meisjes van AGD Palfit Paal naar Bilzen voor hun Limburgs kampioenschap.

Op zaterdag 10 februari 2018 was het voor onze meisjes in de categorie C10 hun 2e wedstrijd. Zij mochten in de vroege ochtend aantreden en gingen alweer met zeer knappe resultaten naar huis! Luna nam een bronzen medaille mee huiswaarts, Kaat en Eline een zilveren en Lynn een gouden!

Voor onze meisjes in de categorie C11 was het hun eerste wedstrijd van het seizoen, maar ook meteen het Limburgs Kampioenschap! In deze categorie mocht Kato het podium betreden en een 3e plaats met de bijhorende bronzen medaille in ontvangst nemen. Mila werd 6e en Lena 8e!

Later op de avond was het dan nog de beurt aan Kyara en Lauren, zij namen deel in de categorie C17. Ook voor hen was het de eerste wedstrijd van het seizoen met meteen het Limburgs Kampioenschap. Kyara mocht hierbij het 3e schavotje betreden en dus een bronzen medaille mee naar huis nemen. Lauren werd knap 4e.

Op zondag 11 februari 2018 was het dan nog de beurt aan Fran Reynders, zij nam deel aan het Limburgs Kampioenschap in de categorie C12.
Ondanks een weekje sneeuwklassen en een weekje griep, wist Fran een knappe 5e plaats te bemachtigen in het Limburgs klassement!

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio