Synchroclub Bree pakt goud op Vlaams kampioenschap

Print
Synchroclub Bree pakt goud op Vlaams kampioenschap

Foto: David Cooninx

Bree - Zondag 11 februari nam onze miniemenploeg deel aan het Vlaams kampioenschap 12&U in het zwembad van Bree. En wat een superprestatie hebben ze daar neergezet. Ze werden Vlaams kampioen bij de teams.

Voor synchroclub Bree was het zondag 11 februari een echte topdag. Onze eigen meisjes Julie en Lara, die in de selectie van Vlaanderen zitten, behaalden beiden een gouden wedstrijddiploma bij de figuren. Kato en Marie-Jo behaalden respectievelijk de tweede en vierde plaats bij de figurenwedstrijd. Vijf van onze meisjes stonden in de top 20.
Kato behaalde een prachtige bronzen medaille bij de solo’s en Marie-Jo stond op een knappe vierde plaats. Maar hier zou het voor SCB niet stoppen. Bij de duetten behaalden Kato en Marie-Jo samen een knappe zilveren medaille. Ons tweede duet met Lot en Emma (en Anouk) strandde op een mooie vierde plaats. Maar dan moest het mooiste nog komen. Kato, Marie-Jo, Lot, Emma en Anouk pakten samen de gouden medaille bij de teams. Als club zijn we natuurlijk supertrots op deze prestaties. Met dank aan alle trainsters.

De zwemsters die het beste van zichzelf hebben gegeven, zijn: Kato Vangeloven, Marie-Jo Geelen, Lot Swennen, Emma Van der Velden, Anouk Bosmans, Liv Stals, Fee Gommers, To Winters, Alissa Haels, Hanne Berben, Emma Paredis, Lara Drijkoningen en Julie Cooninx.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio