De Ware Vrienden brengen eerbetoon aan overleden muzikanten

Print
De Ware Vrienden brengen eerbetoon aan overleden muzikanten

Foto: Kristel Creten

Bommershoven

Borgloon - Wie op zondag 11 februari in de buurt van de kerk in Bommershoven vertoefde, hoorde vanaf 8.30 uur reeds hemelse klanken weerklinken van bugels, hoorns, trompetten en co en dit naar aanleiding van de jaarlijkse herdenking aan de overleden muzikanten en leden van K.M. De Ware Vrienden.

Onder leiding van haar dirigent Nico Kuypers, luisterde de fanfare de misviering op met enkele mooie werken, zowel klassieke koralen als muziek uit de Harry Potter films. Als afsluiter werd er naar goede gewoonte voor een statige fanfaremars gekozen.
Deze mooie traditie kon zoals steeds weer alle aanwezigen bekoren. Deze herdenking was niet enkel de muzikale aftrap van 2018 voor K.M. De Ware Vrienden maar ook de eerste uitvoering onder leiding van dirigent Nico Kuypers. Proficiat muzikanten en dirigent!
Na deze geslaagde vuurdoop bouwt de fanfare, samen met haar dirigent, maar al te graag verder aan de volgende evenementen die nog op de agenda staan. Graag verwelkomen we u op één van deze evenementen!

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio