Ingeborg ruilt yogastudio even in voor Schlagerfestival

Print
Ingeborg ruilt yogastudio even in voor Schlagerfestival

Foto: Patrick Hattori

Hasselt -

“Yoga en meditatieworkshops begeleiden is mijn échte werk”, zo vertelde Ingeborg (52) ons vorige week nog, maar een vrolijk zijsprongetje kan nog altijd. Ingeborg zal namelijk optreden tijdens het komende Schlagerfestival in de Ethias Arena in Hasselt. De zangeres en tv-figuur, die vanavond ook centraal staat in het VTM-programma Alloo bij Ingeborg, zal op het ambiancefestival onder meer haar klassieker Door de Wind brengen, net als Ga niet Weg of Zo Dichtbij. Ook Gratitude, haar jongste song die ze bij Van Gils & Gasten lanceerde, zal op het programma staan.

“De organisatoren hadden het me al verschillende keren gevraagd, maar praktisch gezien leek het niet haalbaar, aangezien ik op vrijdag en zaterdag ook nog moest lesgeven”, aldus Ingeborg. “Maar we hebben een oplossing gevonden. Ik geef eerst een dag les, word daarna van Brugge naar Hasselt gebracht en treed op in het tweede deel van de show.”

Hoewel ze geen ervaring heeft met Schlagerfestivals en ze druk bezig is met de lancering van haar onlineplatform om yoga bij het grote publiek te introduceren, ziet ze het optreden best zitten. “Ik ben zeker enthousiast, want ik stop mezelf niet graag in hokjes. Naar zo’n Schlagerfestival komen mensen van alle leeftijden en uiteindelijk maak ik mijn muziek voor iedereen. Dus waarom niet?”

Ingeborg staat op vrijdag 23 maart en zaterdagen 24 en 31 maart op het podium van het Schlagerfestival. Voor de middagshow van zondag de 25ste moet ze passen, maar dan wordt ze vervangen door Margriet Hermans.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio