De vijf koppels vertrekken op huwelijksreis in ‘Blind Getrouwd’

Print
De vijf koppels vertrekken op huwelijksreis in ‘Blind Getrouwd’

Mike en Marjolein. Foto: Blind Getrouwd

‘Blind Getrouwd’ is met 1,2 miljoen kijkers het topprogramma van VTM. Vorige week moesten die kijkers raden hoe de laatste twee koppels gematcht zouden worden.

Op het eind van de uitzending zagen we Toon in het gemeentehuis van Duffel wachten op Frie, terwijl Tim zijn Genkse bruid Esther in het gemeentehuis van Zemst zag verschijnen. Vandaag geven ze elkaar het ja-woord. Anders zaten de programmamakers met een probleem. Al staat het hen vrij om ter elfder ure weg te lopen.

De andere drie koppels werden vorige week wat uit het oog verloren. Vandaag gaan ze alle vijf op huwelijksreis naar Spaanse oorden. Een korte reis trouwens van slechts vier dagen. De vraag vanaf nu is hoe het de koppels vergaat, of er een vonk is. Bij drie koppels is er alvast reden tot hoop. Tussen Mike en Marjolein leek het al van in het begin goed te lopen. “Het voelt heel vertrouwd, heel makkelijk, alles gaat spontaan, de match is zo goed,” zegt Mike, die Marjolein ontbijt op bed brengt. (foto) Ook Esther en Tim zijn onder een gunstig gesternte vertrokken. “Ik voelde me direct op mijn gemak bij hem,” zegt Esther. En Tim bevestigt: “Ik ben heel content.” Bij Toon en Frie is humor een verbindende factor. “Je hebt een goed gevoel voor humor,” zegt Toon. Terwijl Frie gedacht had “dat het stroever zou gaan”.

Tussen Aljosja en Lieve loopt het minder vanzelfsprekend. “Ze moet wat meer uit haar schulp komen, ik neem meer initiatief dan zij,” klaagt Aljosja. Ook Damiano en Wendy hebben nog werk. “We kunnen goed babbelen, maar het is niet zo dat ik halsoverkop verliefd op hem ben”, aldus Wendy.

‘Blind Getrouwd’, VTM, 20.35 uur