Tientallen jongeren samen voor Midwinterfeest in KTA2 Villers

Print

Foto: Chretien Paesen

Hasselt-Centrum

Hasselt - KTA2 Villers in de Vildersstraat was vorige zaterdag het toneel voor ijverige en speelse kinderen tijdens het Midwinterfeest. Tientallen jongeren konden experimenteren met kustzinnige of speelse vaardigheden. Zij beleefden er een schitterende namiddag.

Tijdens het Midwinterfeest willen de organisatoren de leerkrachten en leerlingen samenbrengen voor leuke activiteiten. De 10 aangeboden workshops konden één of twee uren duren. Zo konden filmmakers in spe leren hoe je een stop-motion filmpje kunt maken met acteurs en Lego. Anderen leefden zich uit in een sessie street dance of circustechnieken. De handigsten vonden elkaar bij het snoeptaarten maken of boetseren met klei.

Robbie Courtois, bezieler van het Midwinterfeest: “We hebben vorig jaar een herstart gemaakt van het Midwinterfeest. De boost die we toen hebben gegeven loont duidelijk vandaag.” Het Midwinterfeest is een organisatie van Humanistisch verbond Limburg en Humanistische jongeren Hasselt. Tientallen leerkrachten en vrijwilligers werken er aan mee.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio