Celebs

Gluren bij BV's: Zwoele Danira heeft geen last van de Belgische winterprik

Print
Gluren bij BV's: Zwoele Danira heeft geen last van de Belgische winterprik

Foto: Instagram

De afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat, maar met carnaval in het bijzonder. Zij deelden hun belevenissen (en die van hun kroost) op Instagram. Een overzicht.

Acteur Kurt Rogiers pakt Tournée Minérale aan als een pro, dat bewijst hij met een foto van zelfgemaakte sapjes. "Het gaat top", laat hij weten.

 

Presentatrice Danira Boukhriss heeft hé-le-maal geen last van de winter: "Is dat waar van die winterprik daar? PS: Zonnige groetjes uit Afrika", schrijft ze bij een zonnige foto.

Dat winterweer kan yogafan Eva Daeleman alvast niet schelen. "Blij kindeke. Sneeuuuwww", laat ze haar volgers enthousiast weten met een selfie... in de sneeuw.

Ook ten huize Siska Schoeters was het tijd voor een verkleedfeestje. Zoon Lucien en dochter Minnie verkleedden zich als Batman en... Blauwkapje. "Ik weet wel dat het geen wedstrijd is. MAAR IK WIN", staat erbij te lezen.

'Thuis'-actrice Leen Dendievel ging langs bij BV-kapper Jochen Vanhoudt van Clientology en vroeg om een ultrakorte coupe. Het resultaat deelt ze op Instagram.

Valentina, de dochter van Tanja Dexters ging naar school als Harley Quinn in de film 'Suicide Squad'. De gelijkenissen met actrice Margot Robbie zijn treffend.

 

Presentatrice Véronique De Kock stuurde een monstertje naar school. "My little monster", schreef ze bij de foto van een lachende Maximilien.

Fashionista Tiany Kiriloff had het moeilijk toen haar jongste dochter Otilia naar school ging in een flamencokleed. "Ik heb gehuild, want dit was haar eerste schoolmoment", staat er bij de foto van het meisje.

 

Tine Embrechts en haar partner Guga Baúl verkleedden zich ook, maar dan voor het nieuwe seizoen van 'Tegen de Sterren op'. Dat de twee elkaar helemaal gevonden hebben op humoristisch vlak, blijkt nogmaals uit deze foto.

Niet te missen