Nieuw infoblad brengt al het nieuws van ’t Kamp

Print

Foto: Lambert Reynders

Leopoldsburg - Sinds kort bestaat er in Heppen (Leopoldsburg) een nieuw info- en reclameblad met de toepasselijke titel 'Nieuws van 't Kamp'. Vandaag werd dat blad officieel voorgesteld aan burgermeester Beke.

Tijdens een gemoedelijke babbel werd er uitgeweid over het opzet van deze uitgave. Wouter Beke wenste hen dan ook zeer veel succes en doorbladerde aandachtig dit nieuw reclame- en infoblad. De organisatoren willen al wat er leeft in Heppen tonen en is niet politiek gebonden. Ze willen vooral aandacht schenken aan de gewone man.

Bij het doorbladeren zien wij een uitgebreide puzzel (hiervoor moet men Leopoldsburg al goed kennen), aandacht aan het belangrijke Kampse carnavalgebeuren, nieuwe handelszaken en ook een voorstelling van het gerecht van de maand. Uiteraard moet dit alles nog uitgroeien. Op zondag 25 maart houden de organisatoren een pastabuffet in de parochiezaal van Heppen.

Alhoewel de uitgave gratis is, kost het natuurlijk wel wat om het blad te laten drukken. De organisatoren bieden daarom verschillende reclameformules aan. Interesse? Contacteer Freya op 0476/81.24.19.
 

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio