Celebs

Derde aflevering van ‘Temptation Island’ gemist? Dit waren de beste momenten

Print
Derde aflevering van ‘Temptation Island’ gemist? Dit waren de beste momenten

Veel tranen, veel dubbele moraal, veel stiekem gefluister. Dat vat de derde aflevering van ‘Temptation Island’ zowat samen. Niet alleen de koppels, maar ook de verleiders lijken nu al aan de rand van hun breekpunt te staan. Eén ding is duidelijk: er gaan harten gebroken worden. Iets gemist? Met deze video’s kan je weer volgen.

LEES OOK. Veel gejank in ‘Temptation Island’. En alweer iemand die denkt dat hij slimmer is dan de camera’s

Geen programma dat zoveel over de tongen gaat als Temptation Island, aan de koffiemachine, op café of online. Deze week zal dat niet anders zijn, maar wellicht gaan die gesprekken nu net iets anders. In plaats van de typische portie seks, drank en feestjes kregen we veel emoties en verdriet te zien.

Verleider Fabrizio vergist zich van programma

Fabrizio valt als een blok voor Danielle. De twee zijn continu samen en na een pittige dans, verdwijnt ook de fysieke afstand tussen hen als sneeuw voor de zon. Hij babbelt, hij lacht, hij feest, hij lijkt de rots te zijn waarop Danielle kan steunen. Boyfriend material, zo klinkt het.

Maar dan gaat het mis. Wanneer de verleider zijn Danielle nadien ziet wenen, gaat hij ervan uit dat het om haar Mezdi is. En dan beginnen de tranen bij de verleider zelf te komen. De “kleurplaat” weet met zichzelf geen blijf en lijkt even te vergeten dat het geen datingprogramma is, maar dat hij haar verleiding moet proberen te zijn. Niet andersom.

De verleidsters hebben pikante plannen

Laetitia en Zwanetta hebben het spel wel begrepen. De dames zochten en vonden het zwak vlees. Mezdi laat zich heel gewillig meeslepen, of toch wanneer hij denkt dat de camera’s in de zee niets kunnen zien en de microfoons afstaan. Zodat hij alle vage beelden later nog zou kunnen ontkennen. Maar daar hebben Zwanetta en Laetitia een oplossing voor gevonden: door zelf topless in zee te gaan, laten ze weinig aan de verbeelding over...

Dat belooft voor de beelden tijdens het kampvuurmoment...

En dan is er nog Kevin...

Kevin, die amper verstaanbaar in het Oostends zijn verhaal doet bij Yana, wil streng voor de dag komen. Zijn boodschap is duidelijk: als hij Megan ziet kussen, dan gaat dat “echt wel veel te ver voor hem”.

Mooi idee, toch? Maar zijn uitspraak is niet volledig zuiver op de graat. Kevin is in het verleden immers zelf al vijf keer vreemd gegaan, tijdens hun relatie van iets meer dan één jaar. Toch vindt hij dat zijn vriendin niet mag kussen. Maar hij heeft grotere dingen om zich zorgen over te maken...

Megan beseft immers eindelijk wat het overspel van haar vriend in het verleden betekent. En dat beseft ze in de armen van verleider Joshua, die zich als de ultieme gentleman braaf over haar ontfermt.

De teaser van volgende week belooft drama en stomende momenten. Maar wie gaat er precies voor de bijl? Danielle met Fabrizio? Mezdi met één van de dames? Of dan toch Megan met Joshua? Of misschien wel allemaal?

‘Temptation Island’, donderdag, 20.35 uur, VIJF.

Niet te missen