Verleidster Laetitia uit ‘Temptation Island’ bijt van zich af: “Ik ben ook maar een mens van vlees en bloed”

Print
Verleidster Laetitia uit ‘Temptation Island’ bijt van zich af: “Ik ben ook maar een mens van vlees en bloed”

Foto: VIJF

Nu ze als verleidster deelneemt aan ‘Temptation Island’, heeft Laetitia Nouhhaïdi er een hoop volgers bij op Instagram. Met de keerzijde van de medaille is ze minder blij, maakt ze duidelijk in een lange post op de website. “Volgens mij vergeten jullie dat ik ook maar een mens van vlees en bloed ben.”

De Instagram-account van Laetitia staat vol foto’s van het model, maar donderdagavond verscheen plots de minder positieve post. De verleidster uit Temptation Island bijt er van zich af nadat ze heel wat slechte reacties kreeg van mensen die haar arrogant vinden en haar lach niet aangenaam vinden.

“Het is zo leuk om te zien dat er mensen zijn die ons steunen en al die leuke lieve dingen zeggen”, schrijft Laetitia. “Maar natuurlijk, en het was ook te verwachten, heb je ook mensen die het nodig vinden om slechte commentaar te geven. Dat je mij niet leuk vindt: oké. Dat je mij niet af kan: oké. Dat je me lelijk vindt: oké, geen probleem. Maar als ik sommige reacties lees waarop mensen en dan vooral meisjes zeggen dat ik denk dat ik ‘het’ ben omdat ik een half bloedje ben... What the fuck is dat voor redenering?”

“Precies of ik nu zou zeggen ‘kijk haar, ze is een burger aan het eten, die denkt waarschijnlijk dat ze het is’. Dat slaat toch nergens op. Ik ben een vrouw van 22 en zoals de meeste meisjes hier op aarde van mijn leeftijd en zelfs jonger of ouder heb ik ook mijn onzekerheden. Volgens mij vergeten jullie even dat ik ook gewoon een mens uit vlees en bloed ben zoals jullie. Ik denk helemaal niet dat ik het ben.”