Celebs

Zie je de gelijkenis? Deze acteurs vertolken binnenkort Meghan Markle en prins Harry

Print
Binnenkort gaan de opnames van een televisiefilm over de romance van prins Harry en Meghan Markle van start en de televisiezender heeft nu bekendgemaakt wie de rol van het bekende koppel zal vertolken. De Amerikaanse actrice Parisa Fitz-Henley met Jamaicaanse roots vertolkt Meghan en de Britse acteur Murray Fraser kruipt in de huid van haar koninklijke Britse verloofde.

In navolging van de televisiefilm over prins William en Kate Middleton plant televisiezender Lifetime nu een nieuwe televisieprent in over de romance van prins Harry en Meghan Markle. De opnames gaan binnenkort al van start en de zender heeft nu ook onthuld welke acteurs in de huid van het koninklijke koppel zullen kruipen.

Zo zal de rol van Meghan Markle vertolkt worden door de Amerikaanse actrice met Jamaicaanse roots Parisa Fitz-Henley (40), die de voorbije jaren al in enkele televisiereeksen op Netflix en NBC meespeelde. De Britse acteur Murray Fraser is een relatieve nieuwkomer die momenteel in de Britse minireeks The Loch op ITV te zien is en ook al een rolletje in de populaire reeks Victoria meepikte.

De film 'Harry & Meghan: The Royal Love Story' vangt aan bij de eerste ontmoeting tussen Meghan Markle en prins Harry en zal de hoogtepunten van hun geheime romance laten zien tot aan de verloving van afgelopen november. Momenteel is nog niet bekendgemaakt wanneer de film zal verschijnen, maar verwacht wordt dat dit rond de tijd van het huwelijk in mei zal gebeuren.

 

Niet te missen