Steekpartij wordt man bijna fataal in Meulenberg, drie verdachten opgepakt

Print
Steekpartij wordt man bijna fataal in Meulenberg, drie verdachten opgepakt
Houthalen-Helchteren -

De politie van de zone CARMA maakte woensdag bekend dat er zich maandag een bijna fatale steekpartij had afgespeeld in de Ahornstraat in de Houthalense wijk Meulenberg. Er werden drie arrestaties. Een verdachte is door de onderzoeksrechter aangehouden en opgesloten in de gevangenis.

Het slachtoffer uit Houthalen raakte zwaargewond door een steekwonde. De man was maandag binnengebracht op de spoedafdeling van het Sint-Franciscusziekenhuis in Heusden-Zolder. Rond 15 uur meldde het ziekenhuis dat aan de politie.

De steekpartij was het gevolg van een familieruzie in de Ahornstraat. Het 39-jarige slachtoffer verkeerde in kritieke toestand, maar intussen is zijn toestand gestabiliseerd.

Politie CARMA rukte met meerdere ploegen uit en kon in de Ahornstraat een 26-jarige en een 37-jarige verdachte arresteren. In de Hazelarenstraat werd een 35-jarige verdachte in de boeien geslagen.

De 35-jarige man is dinsdagnamiddag bij de onderzoeksrechter in Hasselt verschenen, die hem aanhield. De twee andere mannen zijn dinsdag opnieuw in vrijheid gesteld. De politie stelde aan de woning in de Ahornstraat een perimeter in. Het parket gaf opdracht aan een wetsdokter en het gerechtelijk lab om een uitgebreid onderzoek te verrichten.

Steekpartij wordt man bijna fataal in Meulenberg, drie verdachten opgepakt
In deze straat in Houthalen-Helchteren gebeurde de steekpartij. Foto: Google Maps

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio