Politie arresteert man uit ‘Faroek’ die vrouw in Hasselt probeerde te verkrachten

Print
Hasselt / Sint-Truiden -

De politie heeft de man gearresteerd die afgelopen vrijdag nog het centrum van Sint-Truiden op zijn kop zette. Hij is de vermoedelijke dader van een poging tot verkrachting in Hasselt.

De man wordt ervan verdacht in augustus een vrouw te willen verkrachten. Ze hadden elkaar leren kennen in een Shisabar op de Zuivelmarkt. Toen hij met haar een stukje naar huis liep, sloeg hij haar en probeerde haar te verkrachten.

De politie kreeg na een oproep in de uitzending van het VTM-programma ‘Faroek’ vorige week dinsdag heel wat tips binnen, waarna de politie een heuse klopjacht startte in het centrum van Sint-Truiden. Ondanks de inzet van een politiehelikopter, speurhonden en tal van politiemensen kon de verdacht ontkomen.

Hij kon vandaag in Sint-Truiden dan toch gearresteerd worden. De verdachte werd zonder verzet opgepakt in een hotel in Sint-Truiden. Hij wordt nu ondervraagd en werd woensdagavond nog voorgeleid bij de onderzoeksrechter te Hasselt. Deze heeft zijn verdere aanhouding bevolen. De verdachte is geen onbekende voor politie en justitie. 

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio