Mode

Mannen: dit zijn de 3 meest gemaakte kledingfouten op de werkvloer (en zo vermijd je ze)

Print
Mannen: dit zijn de 3 meest gemaakte kledingfouten op de werkvloer (en zo vermijd je ze)

Foto: Zilton

Je ambitie en spirit uitstralen? Alles begint bij de juiste outfit. Van de foute kledingmaat tot té opvallende sneakers, dit zijn de meest gemaakte kledingfouten op de werkvloer (en zo vermijd je ze)!

Je draagt de foute kledingmaat

Al mag je werkoutfit nog zo stijlvol zijn, de verkeerde maat valt meteen op - en niet op de juiste manier. Een blazer die perfect op je schouders valt, een fitted shirt met de ideale lengte, jeansbroeken die net op je schoenen rusten: de juiste kledingmaat en pasvorm maakt écht het verschil! Ken je eigen lichaam (én maat) en de rest volgt vanzelf.

Je hebt geen oog voor details

De kleren maken de succesvolle man, al mag je de details zeker niet vergeten. Let op de kleuren van je kledingstukken (schreeuwerige kleuren zijn not done op de werkvloer), print, afwerkingLess is not always more. Hetzelfde geldt voor riemen, tassen en schoenen. Kortom, zorg ervoor dat je accessoirekeuze workproof is!

Je negeert de dresscode van je bedrijf

Je hoort het misschien niet graag, maar het is niet elke dag casual friday. Hou altijd rekening met de dresscode van je bedrijf. Is een kostuum een must, dan is een jeansbroek dus géén goed idee. Een geklede chino met hemd en een iets sportievere blazer, kunnen dan weer wel. Een sweater of hoodie zijn items die je beter thuis draagt. Een fijne of gebreide trui zijn wél geschikt voor de werkvloer.