Celebs

'Sex and the City'-ster krijgt steun uit onverwachte hoek na de dood haar broer

Print
'Sex and the City'-ster krijgt steun uit onverwachte hoek na de dood haar broer

Foto: Isopix

Na het tragische overlijden van de broer van Kim Cattrall, vooral bekend van haar rol als Samantha Jones in 'Sex and the City', heeft de actrice steun uit onverwachte hoek gekregen. Onder meer haar tegenspeelsters Cynthia Nixon en Sarah Jessica Parker hebben hun medeleven betuigd op Instagram. Nochtans is het geen geheim dat ze allesbehalve vriendinnen waren tijdens de opnames.

"We waren geen vrienden. We waren collega's en dat was een gezonde sfeer", zei Kim Cattrall onlangs nog in een interview over de relatie met haar tegenspeelsters uit 'Sex and the City'. Geen vrolijk vriendenclubje dus, zoals het er in de serie aantoe gaat. Maar toch lijken ze klaar te staan om Cattrall te steunen in deze moeilijke tijden.

De actrice had namelijk een foto van haar en haar broer gedeeld op Instagram om het nieuws wereldkundig te maken dat hij dood was teruggevonden na enkele dagen vermist te zijn geweest. In de stroom aan reacties doken er ook op van Sarah Jessica Parker en Cynthia Nixon.

"Liefste Kim, ik stuur liefde en innige deelneming naar jou, je familie en je broer", schreef die eerste. Nixon hield het op "Hey Kim, wat een verschrikkelijk nieuws. Het spijt me dat te horen. Ik stuur je mijn liefde." Enkel Kristin Davis heeft online nog niets van zich laten horen.

Woordje van dank

Cattrall was in elk geval blij met de bijstand die ze kreeg. Op Twitter dankte ze onder meer haar collega's uit 'Sex and the City'. "Ik wil graag mijn fans, vrienden en #Sexandthecity-collega's bedanken voor de overweligende steun die ik en mijn familie de afgelopen 72 uur hebben mogen ontvangen."

 

 

Niet te missen