Celebs

Plastische chirurg verklapt de echte reden achter de breuk tussen Pommeline en Merijn

Print
Plastische chirurg verklapt de echte reden achter de breuk tussen Pommeline en Merijn

Sinds Pommeline en Merijn hun breuk aankondigden via Instagram, speculeren Temptation Island-fans er op los. Was er bedrog in het spel? Over de precieze reden werd geen woord gelost. Tot nu. Diane Gabriels, de plastisch chirurg van Pommeline, lijkt wél te weten wat er precies aan de hand is.

Tijdens de vorige editie van ‘Temptation Island’ slaagde verleidster Pommeline erin om Merijn af te snoepen van zijn toenmalige vriendin Lisa. Maandagmiddag liet het duo via Instagram weten dat ze een einde maakten aan hun relatie. “Er zijn dingen gebeurd,” klonk het. Maar meer kwamen de duizenden volgers van het duo niet te weten. Tot de nieuwe vlog van de Nederlandse Diane Gabriels op YouTube verscheen. Daarin interviewt de plastische chirurg Pommeline en slaagt ze erin de echte reden van de breuk te ontfutselen. De voormalige verleidster zou verliefd zijn op iemand anders.

Aangepaste versie

De vlog van Gabriels, genaamd ‘In Bad met Pommeline’, verdween echter even snel als hij verscheen én werd meteen vervangen door een aangepaste versie. De nieuwe vlog was een heel stuk korter. “Er is een stukje uitgehaald,” zegt een fan in een reactie. “Het stuk waarin ze vertelt over wat er is gebeurd met Merijn.” Ook andere kijkers is het opgevallen. “De titel was eerst anders … iets over dat Pommeline vertelt dat ze verliefd is op een ander.”

“Pommeline is vreemdgegaan”

Volgens Pommeline is daar niets van waar. “Ik heb geen nieuwe vriend,” zegt ze aan Het Laatste Nieuws. Toch denkt haar plastisch chirurg daar anders over. “Pommeline heeft mij inderdaad verteld dat ze opnieuw verliefd is, en het klopt dat die vlog is aangepast. Die fragmenten wou zij liever verwijderd zien”, zegt Gabriels.

Plastische chirurg verklapt de echte reden achter de breuk tussen Pommeline en Merijn
Fabrizio is verleider in het huidige TV-seizoen van ‘Temptation Island’

“Pommeline is vreemdgegaan met Fabrizio, vandaar de breuk met Merijn,” zegt een vriendin van de huidige Temptation Island-verleider. Fabrizio is de baas van Pommeline, zij werkt in zijn tattooshop. “Ze gingen ook al samen op restaurant in Geel, waar iedereen hen kon zien.”

Maar de vriendin van de Limburgse ‘kleurplaat’ twijfelt of er tussen de twee meer aan de hand is: “Hij is heel impulsief en heeft elke week een andere vriendin.”

Na wat aarzelen antwoordt Gabriels ook op de vraag of Pommeline gevallen is voor verleider Fabrizio. “Ja, het gaat inderdaad om Fabrizio”, bevestigt ze aan Het laatste Nieuws.

Niet te missen