Karateclub Leopoldsburg kijkt terug op een mooi 2017

Print

Foto: Karateclub Leopoldsburg

Leopoldsburg - Karateclub Leopoldsburg sloot het voorbije jaar 2017 af met een prachtig resultaat. De club zette zich op verschillende wedstrijden in binnen- en buitenland op de kaart door mooie resultaten te behalen.

Zo behaalden Indra Droogmans, Sam Droogmans, Melah Mombers, Niyada Duanyai en Nicolas Uytterhoeven op het clubkampioenschap van B.G.K.A de eerste prijs in de verschillende disciplines kata of kumite. Op het provinciaal kampioenschap kroonde Matz Schreurs zich tot kampioen. Ook op nationaal niveau kaapten verschillende karateka's een eerste plaats weg: Sensei Yakari Vranken, Sensei Simon Meekers, Thomas-jan Meekers, Sam Droogmans Tiany Belen, Levi van Gils, Haryoti Singh en de zusjes Niyada en Wanida Duanyai.

Ook op G-niveau (mensen met een beperking) toonde de de karateclub haar kunnen. In de categorie 203 behaalden Alex Riki Gabriel, Dimitri Moron en Geert Bogemans een eerste plaats op het Belgisch kampioenschap. Kobe Faes behaalde verschillende internationale titels en mag zich in de discipline kumite Hongaars, Zweeds en Oekrains kampioen noemen.Op het Europese kampioenschap behaalde Geert Bogemans de eerste plaats in de categorie 203. Daardoor kreeg hij tijdens de kampioenenhulde in Leopoldsburg de titel G-sportman van het jaar. De anderen ontvingen op deze kampioenenhulde een medaille en een kleine attentie voor hun prestaties.

 

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio