STEM: Wie is de speler van de maand januari bij STVV?

Print
STEM: Wie is de speler van de maand januari bij STVV?

Foto: rr

U koos Jorge Teixeira in december tot ‘HBvL-speler van de maand’ bij STVV. Vanaf vandaag gaan we op zoek naar zijn opvolger voor de maand januari. Hier vindt u de genomineerden.

Jorge Teixeira

De rots in de branding achteraan. Werd in januari door kenners zelfs bestempeld als één van de beste verdedigers van de Jupiler Pro League. Stak Bandé in zijn achterzak tegen KV Mechelen en scoorde in die match een prachtgoal. De Portugees had geen klant aan Ingvartsen in de derby tegen KRC Genk.

Igor Vetokele

Vetokele begon 2018 goed met een doelpunt op het veld van Waasland-Beveren. Werkte keihard in een systeem met één diepe spits, wat rendeerde. Tegen KV Mechelen bereidde hij de 2-0 van Dussaut voor. In de derby tegen KRC Genk hield hij Colley en co fors aan de praat.

Casper De Norre

Er wordt altijd gezegd dat linksachter niet de beste positie van De Norre is. Misschien moet die mening bijgesteld worden, want de Herkenaar doet het al lange tijd uitstekend als flankverdediger. In Genk tegen de kwieke Zhegrova zette hij dat nogmaals in de verf. Week na week hoorde hij tot de Truiense uitblinkers.

Je stem uitbrengen kan via deze link. Je maakt ook kans om de trofee zelf aan de winnende speler te overhandigen.