Grappig toeval: na dood van huisdier komen zowel moeder als dochter met zelfde verrassing op de proppen

Print

Grappig toeval: na dood van huisdier komen zowel moeder als dochter met zelfde verrassing op de proppen Video: Twitter

Een tragisch moment was het bij de familie van de Amerikaanse Natalie Rice. Daar overleed onlangs hun hond Remington in een verkeersongeluk. Het bracht de tiener spontaan op het idee om met een vroeg Valentijnscadeau voor de dag te komen: een nieuwe puppy. Een mooi gebaar, ware het niet dat haar moeder exact hetzelfde in gedachten had...

Een video die de zeventienjarige uit Jefferson City, Missouri op Twitter plaatste, is inmiddels door meer dan twee miljoen mensen bekeken. De beelden tonen het moment dat zowel Natalie als haar moeder Teresa Rice elkaar verrassen met hun vroeg Valentijnsgeschenk. De jongedame had al haar Australische veedrijvershond vast, toen haar moeder plots ook tevoorschijn kwam met een puppy in haar armen.

In plaats van geen huisdier waren er dus onverwacht twee honden bij de familie beland. Ze beseften vrijwel onmiddellijk dat ze in de problemen zaten. De vader van Natalie was immers nog niet klaar om al meteen twee nieuwe huisdieren in zijn huis te zien rondlopen.

Toch liep het verhaal met een positieve noot af. “Mijn vader was aanvankelijk boos toen hij het nieuws vernam over de twee nieuwe puppy’s”, vertelde Natalie aan Daily Mail. “Vroeger had ik ook al Remington mee naar huis genomen zonder het aan mijn ouders te vragen. Maar sinds hij in dit in geval besefte dat het bedoeld was als een verrassing, is hij van de honden beginnen houden. Daarom zijn we van plan om beide puppy’s te houden.”