Celebs

Nu al rel rond verleidster van ‘Temptation Island’

Print
Nu al rel rond verleidster van ‘Temptation Island’

Het programma ‘Temptation Island’ is nog maar pas van start gegaan of daar is al een eerste relletje. Eén van de verleidsters zou namelijk als getrouwde vrouw naar Thailand vertrokken zijn. Dat is althans wat haar entourage vertelt aan het weekblad Dag Allemaal.

“Ik ben wel een sneaky bitch.” Zo introduceerde verleidster Yasmine zichzelf tijdens de eerste aflevering van ‘Temptation Island’.

Door de zender VIJF werd de Limburgse voorgesteld als een twintigjarige jongedame die al een huwelijk achter de rug heeft. Maar dat blijkt nu niet helemaal te kloppen…

Nu al rel rond verleidster van ‘Temptation Island’
Verleidster Yasmine Foto: VIJF

“Geen echtscheiding”

“Yasmine als verleidster, daar moest ik toch eens hartelijk om lachen”, vertelt iemand uit haar entourage aan Dag Allemaal. “Haar huwelijk is helemaal niet achter de rug. Ze trouwde eind januari vorig jaar met een Belgische Turk en de twee zijn nog steeds man en vrouw. Het kan zijn dat het niet goed meer gaat, maar de echtscheiding is vast en zeker nog niet in gang gezet.”

Tijdens de casting vertelde Yasmine evenwel dat ze vrijgezel was.

“Dat is een van de logische strikte voorwaarden om te mogen deelnemen als verleidster”, aldus Barbara Salomon, woordvoerster van VIJF. “Maar we vragen geen echtscheidingspapieren op om zulke dingen na te gaan. We vertrouwen op het erewoord van de kandidaten.”

Niet te missen