Celebs

Pommeline en Merijn uit ‘Temptation Island’ gaan uit elkaar: “Er zijn de afgelopen weken dingen gebeurd”

Print
Pommeline en Merijn uit ‘Temptation Island’ gaan uit elkaar: “Er zijn de afgelopen weken dingen gebeurd”

Tijdens ‘Temptation Island’ 2017 kon Pommeline Merijn nog van Lisa afsnoepen, maar na één jaar tijd is hun relatie over en uit. “Helaas komt aan al het moois een einde”, schrijven ze allebei op hun Instagramprofiel in een identieke post.

“2017 was een super mooi jaar, waarin Merijn en ik veel leuke dingen hebben beleefd”, schrijft Pommeline. “We hebben momenten gedeeld die ik nooit meer zal vergeten. Ondanks dat we enorm veel van elkaar houden, hebben wij een punt gezet achter onze relatie.”

“Weg naar huis kwijt”

Over de reden van hun breuk willen ze voorlopig nog niets kwijt, al geven ze wel enkele hints. “Er zijn de afgelopen weken veel dingen gebeurd waarbij we niet in de details treden. Pommeline was even de weg naar huis kwijt en moet een aantal zaken voor zichzelf gaan uitzoeken de aankomende tijd”, zegt Merijn.

De breuk is zwaar voor de twee, die nu hun eigen weg moeten gaan. “Ik heb echt een fantastische tijd met hem gehad en zal hem heel erg missen. Fouten maken is menselijk, maar wel heel pijnlijk en jammer. Wij weten dat jullie enorm veel vragen of meningen zullen hebben, graag vragen we jullie begrip en respect voor de manier hoe wij hier mee omgaan.”

‘Temptation’ is voorbij

Pommeline en Merijn leerden elkaar kennen in het vorige seizoen van ‘Temptation Island’. De verleidster maakte meteen een onvergetelijke indruk met haar “400 cc aan humor”. Merijn stond dan weer bekend als de trouwe man, die koste wat kost bij zijn Lisa probeerde te blijven, zo leek het. Toen die laatste echter over de schreef ging, liep Merijn recht in de armen van Pommeline. Sindsdien waren de twee onafscheidelijk. Nu lijkt de “Temptation” echter voorbij.

Lieve volgers! 2017 was een een super mooi jaar, waarin Pommeline en ik veel leuke dingen hebben beleefd en momenten hebben gedeeld die ik nooit meer zal vergeten. Helaas komt aan al het moois een einde. Ondanks dat we enorm veel van elkaar houden, hebben wij een punt gezet achter onze relatie. Er zijn de afgelopen weken veel dingen gebeurd waarbij we niet in de details treden. Pommeline was even de weg naar huis kwijt en moet een aantal zaken voor zichzelf gaan uitzoeken de aankomende tijd. Ik heb echt een fantastische tijd met haar gehad en zal haar heel erg missen. Fouten maken is menselijk, maar wel heel pijnlijk en jammer.. Wij weten dat jullie enorm veel vragen of meningen zullen hebben, graag vragen we jullie begrip en respect voor de manier hoe wij hier mee omgaan. Dit bericht is in goed overleg geplaatst.

Een bericht gedeeld door Merijn Murk (@merijn_brooklyn) op

Niet te missen