Randstad Group creëert 150 extra jobs

Print
Randstad Group creëert 150 extra jobs

Foto: An Nelissen

Brussel -

HR-dienstverlener Randstad, die onder meer de outplacement- en loopbaancoachingdivisie RiseSmart en de uitzendkantoren Randstad en Tempo-Team omvat, creëert dit jaar zowat 150 extra banen. Als ook vervangingsvacatures in rekening genomen worden, zal de groep dit jaar 350 vacatures hebben. Dat meldt het bedrijf maandag.

Zowat 75 procent van die vacatures betreffen consultants. De overige zijn gericht op het invullen van diverse jobs zoals business managers, key account managers, recruiters en sales managers.

“We hebben nood aan extra mensen om aan de aantrekkende vraag van bedrijven naar geschikte vaste en tijdelijke medewerkers en de vragen die bij onze hr-divisies binnenlopen te kunnen voldoen”, zegt Walter Reynaert, hoofd van de personeelsdienst bij Randstad Group Belgium.

De Randstad Group benadrukt dat “een waaier van profielen” in aanmerking komt voor de jobs. “De Randstad-groep zoekt mensen die minimaal een bachelordiploma op zak hebben, maar heeft daarnaast geen specifieke diplomavereisten. Doorslaggevend zijn de persoonlijkheid, de motivatie én de commerciële feeling van kandidaten”, klinkt het.

(belga)