Mode

Drew Barrymore ontwerpt collectie voor… Crocs

Print
Drew Barrymore ontwerpt collectie voor… Crocs

Foto: Crocs

Crocs heeft voor het eerst een collectie gelanceerd in samenwerking met een bekendheid. Het heeft daarvoor niemand minder dan Drew Barrymore aan boord gehaald. De actrice ontwierp niet enkel een limited edition-lijn, maar is voortaan ook het uithangbord van het schoenenlabel.

Bij Crocs zijn ze duidelijk een nieuwe weg ingeslagen om iets aan hun niet al te modieuze imago te doen. Zo werkten ze samen met Balenciaga om een platformversie op de markt te brengen, die al voor de lancering uitverkocht is. En ze hebben ook Drew Barrymore onder de arm genomen om een limited edition-collectie voor hen te ontwerpen. Die kreeg de naam Color Block Collection en bestaat uit de klassieke Crocs en slippers in blauw en geel.

"Voor mijn allereerste collectie ooit heb ik me laten inspireren door de liefde, positiviteit en de rare gewoontes die we allemaal hebben", vertelt de actrice. "Ik heb hier oprecht veel liefde in gestopt." Die liefde heeft ze gekanaliseerd in zes varianten voor vrouwen en kinderen. Prijzen variëren tussen 54,99 en 34,99 euro. Goed nieuws voor de fans, ze zijn ook in ons land te verkrijgen.

 

Niet te missen